Niedawno kupiłem 164 Q4 i w firmie gdzie się najczęściej zaopatrywałem nie mieli tego nigdy i nie mają póki co opcji sprowadzenia - mają szukać. Ktoś z Was może ostatnio kupował taki zestaw?
Pozdrawiam, tadzik128
Niedawno kupiłem 164 Q4 i w firmie gdzie się najczęściej zaopatrywałem nie mieli tego nigdy i nie mają póki co opcji sprowadzenia - mają szukać. Ktoś z Was może ostatnio kupował taki zestaw?
Pozdrawiam, tadzik128
-------
Autosklep24 zaprasza na zakupy. Dla Forum rabat 10% na hasło "alfaholicy".
W przypadku nagłej potrzeby rozmowy ze sprzedawcą![]()
proszę dzwonić 792 465-368
Odradzam kupno paska firmy Gates. Dużo zerwanych pasków , poszukaj informacji na necie. Mnie też to spotkało.
Mam pasek DAYCO na miejscu, mogę Ci wysłać:
http://autosklep24.pl/pl/searchquery...l=174SP%2B280H
napinaczy i rolek na razie brak ale za około miesiąc będą w rozsądnych cenach
-------
Za sam napinacz dałem prawie 2 tyś, reszta przy tym to taniochaKompletny rozrząd z wymianą wyszło ok 3,5 tyś
To musiałeś chyba go wykopać gdzieś w Afryce
Ale mówimy o tym samym co w linkach , czyli rolce mimośrodowej ?
Ja ostanią jaką kupiłem to była oficjalnie ostatnia sztuka z sieci Fiata, kilka lat temu.
Potem już ciężko było z jakimkolwiek zamiennikiem czy oryginałem.
-------
Mówimy o napinaczu(zdj) - wszystkie rolki i pasek dostałem bez problemu ale m.in we Włoszech i Hiszpanii - natomiast napinacz co prawda nie w Afyce ale w Ameryce dokł. w USA - czekałem na niego 5 dni!!! A właściciel sklepu zadeklarował jeszcze 2 od ręki i kilka w ciągu miesiąca oczywiście w niemałej cenie![]()
-------
Nie mogę nigdzie dostać rolki napinacza do Q4 - oznaczenie SKF633254 - może wiecie gdzie ją można dorwać?