No i stało się...pierwsza alfa zagościła wczoraj u nas w garażutakie małe spełnienie moje i Żony .... Zakup jak najbardziej przemyślany, chociaż ta konkretna wybraliśmy wbrew logice- i wcale nie jest mi z tego powodu źle...do rzeczy. Miała być piękna i dobrze wyposażona, 2,4 jtd,bezwypadek i tak się stało...Nie myśląc za długo od razu jak się pojawiła na allegro, wsiedliśmy i pojechaliśmy. Na miejscu okazała się dokładnie taka jaką miała być ... Może kilka słów : auto z DE, białe skóry,jasna deska, pełna elektryka łącznie z fotelami, navi , bi-ksenowy, felgi 19 od wersji TI pomalowane na czarno, silnik 2,4 jtd z automatem...p lot szampanski metalik cały w oryginale...cena oczywiście wyższa niż średnia na allegro, ale bez zastanowienia się skusilismy...mam nadzieję że autko nam posłuży dłuższy czas i nie będzie z nim problemów. Teraz czeka nas rejestracja i później się pomyśli co dalej...na pewno zimowki, pełny servis i ewentualnie spolszczenie navi wraz z mapami Polski i może mały wirusik ...zdjęcia wrzucę jak tylko uda mi się je zrobić... Póki co cieszymy się jak dzieci z nowej zabawki
Pozdrawiam