Witam nie chce kupic czegos nieodpowiedniego wiec profilaktycznie zapytam czy te klocki beda pasowac do mojej Ali ?
http://allegro.pl/trw-klocki-hamulco...726024893.html
Witam nie chce kupic czegos nieodpowiedniego wiec profilaktycznie zapytam czy te klocki beda pasowac do mojej Ali ?
http://allegro.pl/trw-klocki-hamulco...726024893.html
Pasować będą. Jednak jak dla mnie to kupno kota w worku. W takiej cenie mogą, choć oczywiście nie muszą, piszczeć, szybko i nierówno się zdzierać, przez co pogarszając jakość hamowania.
Pasta do klocków i nie powinny piszczeć, o ile to trw.
czyli trw nie bardzo ? za tanio ?
Ja tego nie powiedziałem. Nie orientuje się w cenach ale skoro za komplet na przód dobrej firmy komplet za 400zł klocki i tarcze idzie wyrwać czyli i ta cena realna.
za tanio haha... - też mi argument.Zadziwiające jakich argumentów niektórzy używają.Owszem cena bywa często powiązana z jakością produktu ale na pewno nie jest jego bezwzględnym wyznacznikiem.Jak ktoś natomiast nie miał do czynienia z danym producentem lub produktem to lepiej niech po prostu się nie wypowiada na jego temat bo wprowadza niepotrzebny zamęt.Idąc tym tropem wystarczyło by wyszukać najdroższe klocki na rynku i je kupić bo przecież muszą być najlepsze jak takie drogie![]()
Nikt nie mówi o cenie jako jedynym wyznaczniki, ale skoro nie można czegoś ocenić organoleptycznie, można czasem przyjąć że w Polsce nie ma okazji i na okazji można się przejechać.
nie chodzi mi o to ze musza byc najdrozsze. po prostu wyczytalem na forum ze trw beda dobre a ze drozsze od zwyklych no to trudno ale tu kolega wyzej mnie troche zmylil bo napisal ,,,,Jednak jak dla mnie to kupno kota w worku. W takiej cenie mogą, choć oczywiście nie muszą, piszczeć, szybko i nierówno się zdzierać, przez co pogarszając jakość hamowania.,,,, tak ze wyniklo mi z tego ze sa wedlug niego za tanie i jakies lipne lub lipna aukcja czy cos, choc po szukaniu na allegro po tych markach dobrych ktore polecacie na forum to ceny wlasnie takie sa a on pisze ze kupno kota w worku tak ze sie zaplatalem...
No właśnie to miałem na myśli pisząc o wprowadzaniu niepotrzebnego zamętu - gdyby michal.115 napisał , że miał do czynienia i nie poleca to nie ma sprawy ale jeśli nie używał , a na dodatek jak się wydaje nie do końca jest zorientowany jakie klocki i w jakiej cenie są godne polecenia to po co odradzać ?
Cena jak na te konkretne TRW dobra, ale nie rażąco niska. Sprzedawca ma 100% pozytywów, więc powinno być OK. TRW jako marka też godna polecenia.