Ma ktoś jakiś pomysł na to?
Można gdzieś kupić ori nowe? Czy bawimy się w wymienianie gumek![]()
Inne niż oryginalne do 155 nie pasują optycznie.
Ma ktoś jakiś pomysł na to?
Można gdzieś kupić ori nowe? Czy bawimy się w wymienianie gumek![]()
Inne niż oryginalne do 155 nie pasują optycznie.
155
Orientowałeś ile kosztują ori?![]()
Ori nie ma, chyba że wykopiesz jakieś resztki magazynowe.
Wymiana gumek jest OK, gorzej jeśli, tak jak u mnie, pęknie któryś plastik, wtedy trzeba się posiłkować używką i liczyć że będzie dobra.
Jak kupiłem alfę w 2011 to były zdaje się za 370 lub 470 zł
U mnie wymiana gumek nie wchodziła w grę bo ramiona ledwo co się trzymały.
U mnie też plastiki ledwo zipią więc raczej przejdę na zwykłe ramiona z alledrogo za jakieś grosze.
U siebie zmieniłem na te zwykłe z aledrogo i może nie wyglądają tak jak fabryczne ale chociaż zbierają 100x lepiej niż rozklekotane plastiki.
Audi S6 2.2AAN 95r 7.2014-??
Alfa 155 2.5v6 Super 92r 2008-11.2014
Alfa 155 2.5v6 92r - Dawca
Posiadam dużo części wiec jak coś proszę pisać.
Nie wiem czy dobrze pamiętam ale chyba ramiona od DU lanosa pasują.
Też mam alegrowe i wycieraczki (nie ramiona) lecą chyba na śmietnik. Przez te kilkanaście (20?) tysięcy też się rozklekotały.
Więc radzę obczaić od czego pasują ramiona i kupić do tego porządne wycieraczki w których będzie się później wymieniać same gumki![]()
Ori są nie do dostania.Niestety.W swojej mam zwykłe,czego nie mogę przeboleć.Te orginalne są najładniejsze.
Na allegro kupisz bez problemu komplet zwykłych,są identyczne jak do 145/6.
Były inne wcześniej. Teraz 159 i 156 oraz 155 do sprzedania.
Może gdzieś zalegają w magazynach..
Miałem w swojej poprzedniej od tempry albo od 145 i pasowało jak do świni siodło.
Niestety żadne nie wyglądają tak dobrze jak oryginalne, chociaż cena zabija..
Ale mam 2 komplety oryginalnych i moze z dwóch zrobie jeden dobry. I tak mam nadzieje że w deszczu nie będe jeździć![]()
155
do 155 były dostepne zarówno wycieraczki ze zintegrowanymi piórami, jak i same ramiona + wycieraczki
nawet w eperze jest taka informacja
niemniej jednak te zintegrowane wyglądają IMHO o wiele lepiej, choć ich skuteczność w porównaniu do dzisiejszych wycieraczek jest raczej słaba.
ps. chętnie bym przygarnął oryginalne![]()