No to czas się przywitać.
Nazywam się Adam i od zawsze podobały mi się AR, ale nigdy niemyślałem, że tak szybko jakąś przygarnę. W zasadzie szukałem innego auta, który ma u mnie pełne zaufanie. Problem jest taki, że ja lubie się odróżniać z tłumu, a tamten model tego mi nie dawał. AR nie brałem pod uwagę w żadnym scenariuszu, do momentu, kiedy znajomy powiedział, że będzie rozstawał się ze swoją, którą znam od nowości i zawsze jak ją widziałem to kopara mi opadała. Mója głowa przesiąknęła wieloma różnymi sccenariuszami. Począwszy od tego co się mómi o awaryjności, kończąc na tym, że ten samochód może zmienić całkowicie moje podejście do motoryzacji. Nieźle musiałem sobie w tej głowie poprzestawiać, ze w końcu nie chciałem już nic innego W końcu przygarnąłem bardzo ładną GT pod swoje ręce...w sumie to jeszcze nie bo muszę jechać ją odebrać (niestety trochę to trwa z różnych przyczyn, ale jestem cierpliwy). Niedługo wrócę z czymś więcej, bo pisać jest o czym. Mam nadzieję, że będę się tu dobrze bawił, dowiem się wszystkiego co muszę wiedzieć i przede wszystkim złapię bakcyla

Fajnie tu być z Wami