Witam,
Chciałbym się dowiedzieć czy jest taka możliwość żeby radio przy zmianie utworu wyświetlało jego nazwę (chociaż na początku). Radio jest oryginalne. Póki co wyświetla mi tylko numer na płycie i czas.
Witam,
Chciałbym się dowiedzieć czy jest taka możliwość żeby radio przy zmianie utworu wyświetlało jego nazwę (chociaż na początku). Radio jest oryginalne. Póki co wyświetla mi tylko numer na płycie i czas.
W radio z navi ma mozliwosc zmiany wyswietlania ale czy ti nornalne nie wiem. Napisz jaks wersje masz radia zeby ktos ci pomogl
Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
Jak masz radio z mp3, to wyświetlają się nazwy utworów, w menu jest opcja bodajże mp3 display, ale jak masz zwykłe audio CD, to niestety nic nie da się z tym zrobić.
ps. rejestracja w maju, a pierwszy post dopiero dzisiaj? Aż dziwne, że loginu i hasła nie zapomniałeś![]()
Ostatnio edytowane przez michal.115 ; 17-11-2014 o 16:44
Nie zwykłe.
Były dwie wersje odtwarzaczy samochodowych z CD. Wcześniejsze nie obsługiwały MP3. Późniejsze - tak.
Jeśli masz taką funkcję w menu, to oznacza, że masz z Mp3 (wówczas możesz nagrać na płytę CD-R pliki mp3 - i odtwarzacz będzie to odtwarzał).
może bardziej "łopatologicznie" - zwykłe radio cd odtwarza Ci tylko takie płyty,na których mieści się ok 20piosenek, a jak masz płytę z mp3 to około 70-po tym najlepiej poznać czy czyta radio mp3 czy nie.
Sprawdzę w menu jutro. Jednak na płycie mieści mi się około 20 piosenek mp3 więc to powinno być ok myśle![]()
Całe szczęście mam napisane na radiu "mp3" ;p Z czego wiem (poprawcie mnie, jeśli się mylę) radia z mp3 nie miały wyjścia na zmieniarkę (z radia wychodził tylko jeden pin "booster"). U mnie audio CD czyta bez problemu, a mp3 często długo "trybi" zanim płyta się załaduje. Nieraz nawet potrafi ją wysunąć, by potem znów działać.
radia z mp3 oczywiście działają również ze zmieniarką, no chyba że nie działają a moje radio o tym nie wie i działa![]()
Oczywiscie wiadomo, zmieniarka nie odtwarza mp3.
ZFA199 Abarth Punto 2012 165 dzikich italiańskich horspałerów
oraz
ZAR930 145 2.0 20v 155cv Edizione Speciale
Witam.
Na moim radyjku widnieje napis mp3 lecz plików tych mi nie odtwarza... dodam że audio działa idealnie.
Ma ktoś jakis pomysł co może być przyczyną???