czy orientuje sie ktos jak wyglada sprawa spasowania zamiennika zderzaka przedniego ?
ewentualnie jaki polecacie...
czy orientuje sie ktos jak wyglada sprawa spasowania zamiennika zderzaka przedniego ?
ewentualnie jaki polecacie...
Dlaczego chcesz zamiennik?
Uzywane zderzaki do AR wcale nie sa takie drogie, a masz pewnosc oryginalu, no i jesli szczescie Ci dopisze, to nawet w tym samym kolorze.
Pozdrawiam.
- Rafal
Zamiennik najczesciej jest bardzo ciezko spasować dla tego jak napisał kolega wyżej kup orginał i tyle![]()
Z zamiennikiem jest taki bol ze musisz go potem pomalowac, a to nie taka prosta sprawa, zeby nie odlazilo i okazuje sie ze taniej i pewniej jest kupic uzywke.
I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem...
Odradzam zamienniki.Są kiepskiej jakości i często nawet spasować się nie da
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
nawet jak są sprawdzone to zawsze się znajdzie coś co nie przypasuje tak jak trzeba a jak go polakierujesz to po jakimś czasie lakier zacznie złazić i nowy wydatek więc lepiej kupić używany do drobnych poprawek lakierniczych i mieć z głowy.
ja kupiłem zamiennik i trzeba było ostro się ponaciągać z nim żeby spasować , kup używany oryginał.
wiec tak kupiłem ten zamiennik za 250 zł ale z mozliwoscia zwrotu -akurat mieszkam 2 km dalej. pan sprzedawca zapewniał ze nie bawi sie w szmelc, tego produktu tyle juz sprzedał i nie było zadnej reklamacji...wiec pomyslałem czemu nie...?
no i trafił im sie wkoncu ten pierwszy klient
....obecnie szukam zderzaka dalej![]()
okazało sie ze nawet kratka zderzaka i maskownice halogenów nie chcą wejsc, ze spasowaniem tez nie było tak jak mozna by sobie zyczyc...
nauczony radami i doswiadczeniem szukam oryginału![]()
Ostatnio edytowane przez Alfaauto ; 09-03-2009 o 20:05
dobrze że przynajmniej przyjął zwrot i ciekawe czy dalej twierdzi że ma sprawdzony towar![]()