Witam Was wszystkich , otóż strasznie zafascynowałem sie alfa GTV i od dawna w głowie pojawiał sie pomysł kupnie tej perełki, do tej pory towarzyszyła mi setka (nissan 100nx 2.0 gti ) jednak byłem zmuszony ją oddać w dobre ręce, ale koniec juz tego pisania , otóż natknąłem się na egzemplarz w niskiej cenie (bynajmniej tak sądze) , jestem laikiem w GTV jednak wiele o nich czytałem, chciałbym zapytać was co sądzicie na temat tego auta , czy nie jest to podejrzane ze akurat za taka kwote zostaje wystawiona - zaznaczony stan bdb .. + gaz montowany 3 miesiace temu . Po rozmowie z chłopakiem , stwierdzil ze wystawil auto na prośbę kolegi , ktory sprzedaje alfe ponieważ " ma upatrzonego coś innego " . wszystko oczywiscie " bdb stan " tylko szarpie przy zmianie biegów -- twierdzi ze to poduszka pod silnikiem . Co myślicie na temat tego GTV, czy ta usterka to rzeczywiscie poduszka ? czy może pierwszy krok do wiekszej wymiany przekraczającej wartość auta ? proszę o wszystkie możliwe opinie , ew czy ktoś mieszka w Poznaniu , może okolice i mogłby obejrzeć ze mną auto ?
pozdrawiam i liczę na waszą pomoc)
http://olx.pl/oferta/sliczna-z-nowym...tml#23d5cee708