Witam ,
Na wstępie napiszę że są podobne tematy ale mój jest całkiem inny...
Zacznę od tego że , auto dziś przeszło gruntowne mycie z zewnątrz . Następnie sprzątałem środek auta , odkurzanie przy fotelach ( wiązka kabli: pod. pasażer , kierowca ) Do tego myłem kilka rzeczy pod maską , zbiorniczki , pokrywę silnika itd. Wszystko z umiarem wody , bez użycia " karchera " . Dodam również że auto około godzinki stało na lekkim pochyle ku dołowi w czasie sprzątania wew. Po skończonej robocie i odpaleniu auta ( bez żadnych problemów ) zaczął migać ekranik z przebiegiem oraz nie zgasła poduszka kierowcy ( czerwona kontrolka ) . Po powrocie pod dom , tj. około maks. 2 km . Wyłączyłem silnik i włączyłem . Problem migającego przebiegu zniknął ale pozostała jeszcze ta poduszka. Stąd moje pytania . Po pierwsze , czym to było spowodowane że ekranik zaczął mrugać i zgasną ( pierwszy raz coś takiego mi się przytrafiło , również to dotyczy poduszki ) a po drugie czy moje sprzątanie ma związek z tą poduszką ? Chciałbym również wiedzieć jak temu zaradzić . Proszę o konkretne odpowiedzi . Dziękuje i pozdrawiam .