Tego to jeszcze chyba nie grali...Przeszła mi taka myśl bo kolega ma rozwalonego SW 4x4 ale jakoś się chyba powstrzymam.
Natomiast mam pytanie: czy skrzynia z 159 SW 4x4 1.9jtd podejdzie do GT 1.9jtd? Oczywiście z innym dyferem.
Tego to jeszcze chyba nie grali...Przeszła mi taka myśl bo kolega ma rozwalonego SW 4x4 ale jakoś się chyba powstrzymam.
Natomiast mam pytanie: czy skrzynia z 159 SW 4x4 1.9jtd podejdzie do GT 1.9jtd? Oczywiście z innym dyferem.
Ostatnio edytowane przez Zambezi ; 18-03-2015 o 21:18
rzeźbiarstwo artystyczne ale działato by była dopiero zabawka!! Chyba nigdy w życiu nie zmieniłbym samochodu gdyby GT miała dopinany tył
![]()
wałkuje temat cały czasz 1.9 to nie problem ale ja to chce połączyć z V-ką
![]()
Z 1.9 wsadzasz cały kompletny napęd i zawieszenie tylne z crossa (belka , wahacze , zwrotnice), skrzynia tez pasuje , bak paliwa tez idzie z crossa bo w nim jest takie wytłoczenie na wal , podobno trzeba też zmienić sanki z crossa , więc cały naped bedzie pasowal tylko mocowania podorabiać .
Mnie ciekawi jakby chodzila Vka ze skrzynia z diesla , jak z przelozeniami i czy skrzynia wytrzyma obroty benzyniaka ? i jakie będą osiągi :/
Ogólnie na googlach mozna znaleść pare 147 z napedem z crossa
Dodano po 3 minutes:
![]()
Ostatnio edytowane przez arquadiusy ; 19-03-2015 o 00:07 Powód: Dodano
Arku trzeba zrobic przekladke gratow w skrzyniachi nie masz problemu.
Graty z skrzyni 3.2 wkladasz do tej z crosswagona i gitara.
Wydrapane kluczem na masce Twojej Alfy![]()
nie podejdzie skrzynia od 159
łatwe to nie będzie bo tunel trzeba w podłodze poszerzyć i chyba wał skrócić ale powinno się dać to zrobić
Cross idzie na cześci i niestety wał i inne cuda poszły już w świat.