Witam mam pytanie rozcinał ktoś tłumik końcowy w 147 muszę zobaczyć co jest w środku :-) Albo może ma ktoś taki na pocięcie? Pozdrawiam.
Witam mam pytanie rozcinał ktoś tłumik końcowy w 147 muszę zobaczyć co jest w środku :-) Albo może ma ktoś taki na pocięcie? Pozdrawiam.
''...a my lubimy jak pachnie lubimy ją czuć, my lubimy wąchać etyliny smród...''
Z ciekawości zapytam, po co Ci ta wiedza? Domyślam się, że jak w każdym innym tłumiku nie znajdziesz tam nic poza kilkoma komorami, kilkoma perforowanymi rurkami i matami wygłuszającymi...
Właśnie chodzi mi o układ komór. Bo chciałem się wpiąć Rurą aby pociągnąć ją na drugą stronę. Bo mam aktualnie proexa ale jest padaka i buczy ze łeb pęka... I myślałem żeby zrobić to na seryjnym.
Ostatnio edytowane przez koniu031 ; 22-04-2015 o 06:43
''...a my lubimy jak pachnie lubimy ją czuć, my lubimy wąchać etyliny smród...''
Jak to mawiają - tanio kupujesz, dwa razy kupujesz. Trzeba było zaraz zainwestować w jakiegoś porządnego customa i miałbyś temat z głowy, a cenowo byłoby to zbliżone do tego co zapłaciłeś za proexa i to co wydasz na następny tłumik. Aktualnie jestem na etapie oczekiwania na mojego duala i już nie mogę się doczekać jak to będzie wyglądało i brzmiało![]()
Moje 147 powodów do szczęścia
A z kąd bierzesz tego duala? A no człowiek się połaszczył i teraz maale przynajmniej wiem czego unikać
![]()
Trzeba było najpierw poczytać o proexie na forum, to mnie zniechęciłoZamówiłem w MGmotorsport w Siemianowicach Śląskich
Moje 147 powodów do szczęścia
Czytałem czytałem... Ale myślałem ze nie będzie aż takiej tragedii a tu nie tylko ze montaż masakra... (bez poważnych przeróbek się nie obyło to jeszcze to buuuuuu... Podczas jazdy :-) Wiec postanowiłem sobie sam zrobić taki wydech na standardowym tłumiku aby był cichy. Bo nie zależy mi aż tak na dźwięku bo v6 to to nie będzie :-)
Przeciez patrzyles na mój,wpadnij w weekend to powiem Ci w ktorym miejscu sie podlączyc aby bylo dobrze.