Witam,
Szukam na allegro hid xenon ale ich jest tyle, ze nie wiadomo które wybrac. Prosiłbym aby ktos podał linka jakie mi doradza, moze ktos z was zamawiał i wysle mi jakies zdjecia jak wygladają juz po zamontowaniu i oczywiscie jak swieca.
Witam,
Szukam na allegro hid xenon ale ich jest tyle, ze nie wiadomo które wybrac. Prosiłbym aby ktos podał linka jakie mi doradza, moze ktos z was zamawiał i wysle mi jakies zdjecia jak wygladają juz po zamontowaniu i oczywiscie jak swieca.
Jeśli słabo świecą Tobie światła zacznij od sprawdzenia soczewek. Moje(2009r.)były powypalane, żaden HID tutaj nic nie dawał. Ja wymieniłem soczewki pod oryginalny xenon. Co do zestawu xenonów z All..., bierz taki który jest pod żarówki h7. Nie muszą być tez przetwornice pod can-bus itp.
Ja wziolem najtańszy zestaw hid h7 z przetwornicami AC slim o dziwo działa juz pół roku i nic sie nie dzieje .
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Diagnostyka komputerowa,kasowanie błędów, resetowanie inspekcji, podglad parametrów. Milicz i okolice więcej priv
Dołączam się do tematu. Rozglądam się za Hid'ami do mojej 9. Poleci ktoś sprawdzony zestaw - może jest taki co się do lampy zmieści ?
A jak jest po założeniu takiego hidu podczas kontroli drogowej? biorą dowód?
Ja mam od jakiegoś czasu zestaw z firmy m-tech, działa bez problemu, dodatkowo palniki mają metalowe mocowanie(tańsze zestawy mają plastikowy )
Alfa Romeo 156 SW 1.9Jtd m-jet
HONDA CBR 1000RR REPSOL
Moja śliczna http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...jtd_m_jet.html
Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi
Kasowanie błędów -Namysłów i okolice pisać PW
Możecie wyslac mi zdjęcia jak wam świecą ?![]()
Błagam Was, nie róbcie tego swoim 9'. Zenony to kicha, bez poziomowania naprawdę rażą i lecą za to dowody, lampy nie są przytosowane do lamp o takiej mocy światła (uwierzcie mi, wiem co mówię). Zostawcie zenony dla Golfów 3 ze wsi i innym calibrom. Załóżcie sobie jakieś porządne żarówki, wyczyśćcie odbłyśnik i będzie OK.
Ostatnio edytowane przez murgal ; 11-05-2015 o 10:31