Tak jak w temacie moje pytanie brzmi czy robil ktos cos takiego przy tym silniku obecnie mam zmieniana mapę i chciałbym dołożyć jeszcze centralny intelcooler.
Tak jak w temacie moje pytanie brzmi czy robil ktos cos takiego przy tym silniku obecnie mam zmieniana mapę i chciałbym dołożyć jeszcze centralny intelcooler.
To zaczynasz od dupy strony, najpierw trzeba było wsadzać icka i remap, teraz jak wsadzisz to znowu trzeba mapę robić
Ile trwało strojenie?????????????
I będzie wiadomo czy gotowiec, znam ludzi co mieli pierwsze hamowanie powiedzmy o 9.00, a zjeżdżali uszczęśliwieni od gościa po modzie o 9.30. Czyli w 20 minut ..... wgrał gotowca i paszoł won, gwarancja do bramy,a numer kolesia na listę nie odbierać w telefonie
Ogólnie wszystko powinno wyglądać tak, że masz plan, wsadzasz wszystko co chcesz (IC, wydech jak chcesz większą dmuchawę itd.) i to stroisz. Zazwyczaj stroisz na standardowych gratach, a potem może jeszcze Icka wymienię bo ten mały, za jakiś czas po co mi katalizator, w końcu tylko hamuje spaliny to se wsadzę przelot itd. Nie mówię że to źle, bo w moim wypadku tak też było, ale to dodaje niepotrzebne koszta
Ostatnio edytowane przez kylo1986 ; 27-06-2015 o 20:16