Witam jadę dzisiaj obejrzeć alfę 147 z silnikiem 100 konnym. Czy mógłbym prosić was o pomoc w opisie różnic między silnikiem 100 konnym a 115 konnymi jest to diesel o pojemności 1.9.
Witam jadę dzisiaj obejrzeć alfę 147 z silnikiem 100 konnym. Czy mógłbym prosić was o pomoc w opisie różnic między silnikiem 100 konnym a 115 konnymi jest to diesel o pojemności 1.9.
Nie ma silnika 100 KM w 147 ani w żadnej innej alfie. Były wersje 105 KM ale nie w 147.
Jak nie ma wystarczy wejsc na strone autocentrum i tam są do wyboru typu silników diesla. Są 100km, 115km, 140km i 150 i chyba jeszcze jakiś. Proszę o pomoc w temacie. Czym one się tak naprawdę różnią. Są mniej awaryjne czy o co chodzi?
A jest ktoś kto się spotkał i może pomóc bo zaraz wyruszam obejrzeć auto a nic nie wiem o tym silnikiPOMOCY
Autocentrum nie jest wyznacznikiem. Wpisz VIN w ePer i się dowiesz.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
A ktos może spotkał się z tym silnikiem? I może mi pomóc?
- - - Updated - - -
Masz racje to wersja 105 konna co o niej powiesz przyjacielu? Zwracam honor![]()
Diesel?- - - Updated - - -
Masz racje to wersja 105 konna co o niej powiesz przyjacielu? Zwracam honor![]()
Tak 1.9
- - - Updated - - -
Więc co dokładnie o tym silniku musiałbym wiedzieć 1.9 diesle moc 100KM zmniejszona po belgijskim sofcie ze 105KM do 100KM jak mowiles wczesniej.
Więc ?