Witam, w pierwszej kolejności chyba napisze, iż poki co Alfy zadnej nie posiadam. Wszystko zmierza jednak ku temu, bym takową Belle zakupił (zapewno 159) jeżeli nadarzy się taka możliwość.
W Alfie zakochałem się jakoś pół roku temu gdy rozpocząłem poszukiwania samochodu w którego mógłbym zainwestować swoje pieniądze. Wtedy na pierwsze miejsce wysunęła się Alfa 159 (miłość od pierwsze wejrzenia). Oczywiście miałem chwile zwątpienia, gdyż kogo nie spotkałem tzw znawcy twierdzili że jak kupię Alfe to będę potrzebował również przyczepkę na części. A że specjalistą od samochodów nie jestem postanowiłem sam zaczerpnąć wiedzy na ten temat. I tak trafiłem właśnie tutaj. Naczytałem się sporo, i już wiem że w 100% kupię Alfe 159. Nikt od tego pomysłu mnie nie odwiedzie. Czekam tylko na jakieś ogłoszenie na forum. Z innego źródła nie będę kupował gdyż, tak jak pisałem, co do samochodów to tyle wiem co tutaj przeczytałem. Także gdyby ktoś chciał mnie uszczęśliwić i przekazać za opłata swoją Alfe 159 będę wniebowzięty i na pewno się o Nia zatroszczę jak o włąsną kobietę
Poza tym jestem z Torunia, zamiłowania moje to Unihokej.
Samochód jaki posiadam to biedny Opel z 98 roku, ale jeszcze jeździ no i VW Garbus z 1955 (na razie nie jeździ)
Na koniec: Witam wszystkich serdecznie, miło mi się znaleźć w tak zacnym gronie. Myślę, że po zakupie zostanę aktywnym członkiem forum i również uda mi się nie raz wypić piwo na zlotach![]()
POzdrawiam