Witam! Przedstawiam Wam na zdjeciu mój problem z radiem prosze o odpowiedz co jest z nim nie tak. Nie da sie wlaczyc CD FM AM Kasety jedynie dziala regulacja Settings i te dwie pozostale. Bezpiecznik za radiem sprawdzony i wymieniony na nowy
Witam! Przedstawiam Wam na zdjeciu mój problem z radiem prosze o odpowiedz co jest z nim nie tak. Nie da sie wlaczyc CD FM AM Kasety jedynie dziala regulacja Settings i te dwie pozostale. Bezpiecznik za radiem sprawdzony i wymieniony na nowy
Ja bym na Twoim miejscu wyciągnął ICS i sprawdził czy przypadkiem jakas kostka sie nie wypiela.
Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
ICSa wyciagałem po okropnych bojach jakie z nim stoczyłem. Wymieniłem bezpiecznik co jest z tylu za radiem i wszystkie kostki byly na miejscu mocno pozapinane i tak tez poskladalem radio
Spalony bezpiecznik nr 4 pod kierownicą. Pozdrawiam.
Zaraz sprawdze jesli tak to masz u mnie dobre rosso z Italii
Bezpiecznik sprawny, zmienilem na inny i nic to nie dalo radio dalej nie dziala tak wiec butelka chyba trafi do kogos innego
Tak wygladaja inne funkcje:
![]()
Ostatnio edytowane przez zbyszki ; 16-08-2015 o 15:59
pod kierownicą 4 i 7 odpowiadaja za ICSa u mnie przy takich objawach był to 4 ale zobacz też 7.
Dalej lipa, sprawdzilem jakie maja miec wartosci bezpieczniki i tylko w 7 musialem zmienic na 20A bo byl 10A. Normalnie rece opadaja
To sprawdz jeszcze F5 i F18
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77