Hej, wraca syn marnotrawny. Po latach błędów i wypaczeń postanowiłem odnowić moją obecność tutaj. Moderatorzy, bez obaw - nie jestem już człowiekiem, jakiego pamiętacie. Ścięliśmy się, poróżniliśmy, ale nie chowam urazy. Mam nadzieję, że Wy też nie. Jeśli ktoś mnie pamięta - niech zapomni, chcę zacząć z carte blanche. Jeśli któryś moderator potrzebuje dodatkowych wyjaśnień, zapraszam na priv. Gdy się rozstawaliśmy, z pewnych powodów nie byłem sobą. O tym też na priv.
![]()
O Alfach coś niecoś wiem, jeśli będę mógł Wam pomóc - pomogę. Czasem pewnie o pomoc sam też poproszę. Jeśli potrzebujecie, bym rzucił okiem na jakieś auto w Łodzi lub okolicach - piszcie. Obejrzę, opowiem o odczuciach. Masz problemy w okolicach Łodzi - dzwoń, albo przez FB.
Kawałek historii. Po odejściu wskutek "różnic programowych" z tego forum, pozbyłem się też Alfy. Jakoś straciłem zapał. Przesiadłem się w samochód niemiecki, który szczerze znienawidziłem już po miesiącu. I tak zostało. Wracam z nowym rozdaniem, z nowym autem i nadziejami, że będzie lepiej. Miło widzieć, że większość osób, które stąd znałem, wciąż jest i udziela się na forum.
No i co? Chyba tyle na razie. Profil uzupełnię niebawem.