Witam,
Od niedawna jestem posiadaczką AR MiTo TB 155 2008r. Jak wiadomo posiada system DNA i w nim jest coś nie tak... Zacznę od opisu tego problemu. Gdy włączam tryb Dynamic załącza się normalnie(komp. wyświetla załączenie, zawieszenie ,,sztywnieje") obroty rzędu 5000, 6000, 7000(to już max i rzadkość )zmiana biegów i zaczyna migać Check Engine i automatycznie przechodzi na Normal i po chwili wyłącza sie kontrolka engine.Robię kolejna próbę i to samo...Tryb zawsze załączam na stopie lub max 40 km/h Dodam ze jeszcze w tym trybie będąc na wyższym biegu np 3-im przy 3000 obrotów dodając gazu zaczyna sie tak jakby dusić i pewnie źle to ujmę ale jakby były dziury powietrza nie jakoś go rzuca ale coś jest nie tak. Dziś byłam z tym problemem w serwisie podpięliśmy komp i wykazało że świece są do wymiany,wymieniliśmy wszystkie 4 i problem miał ustąpić ale niestety dalej jest. Wcześniej kolega na komp znalazł kody błędu U3FFF. Szukałam na forum ale nic nie ma z tego tematu. Forumowicze pomóżcie !![]()