Witam, mam problem z elektryką od około miesiąca ,zaczęło się od tego jak chciałem mrugnąć długimi, wszystko przygasło,no nic stanąłem na poboczu i włączyłem długie czy się to powtórzy, a tu nagle wszystko zgasło i tak z około 20 sec dochodził do siebie, bo nawet nie reagował na przekręcenie kluczyka, już myślę super laweta mnie czeka, ale po moim zaskoczeniu ożył i jak by nic odpalił i do końca podróży nie miałem już zamiaru używania świateł długich, ale było widać przy używaniu kierunkowskazów przygasanie świateł mijania.Najlepsze jest to że na drugi dzień tak jak by się nic nie stało ,wszystko działa jak należy.
Błędy ecu jakie zanotował.
B1001 - Komputer nadwozia
Wykryta została usterka we wskazanym podzespole podłączonym do Sterownika Nadwozia (BCM) poprzez sieć CAN. Problem może być wywołany przez węzeł do którego podzespół jest podłączony, złego połączenia, błędnej lub braku konfiguracji lub usterki w samym podzespole. Sprawdź połączenia, okablowanie i samo urządzenie oraz zapewnij właściwą konfigurację systemu przez funkcję CAN Info.
Powodem tego błedu jest fakt, że ECU odebrało nieprawidłowy sygnał z czujnika. Błąd obecnie nie jest aktywny ale został zapisany w pamięci. Skasuj błędy i obserwuj czy nie powrócą. Kontrolka na desce nie została włączona przez ten błąd.