Witam posiadam JTS 2.0 i od jakiegoś czasu niestety ale troszkę pieniędzy poszło na naprawy zaczęło się od wymiany panewek obróciło tylko jedną na szczęście nie powodując uszkodzeń wału i reszty po odebraniu autka od mechanika zalaniu go nowym olejem i płynami autko jeździło super po tygodniu przepaliła mi się siatka i auto zaczęło pyrkać oraz rano po odpaleniu silnika wyskoczył błąd MSF i chodził jak traktor ewidentnie bez któregoś z cylindrów po ujechaniu 2-3 km jakby się uspokoiło ale później w czasie jazdy dodając gazu auto jakby straciło mocy i komp zaczął znowu dawać info o w/w błędzie.Po wjechaniu do mechanika i podpięciu do do kompa wyszło że jest wypadanie zapłonu na cylindrze 2 siatka została nowa założona została wymieniona cewka oraz wszystkie nowe świece i autko sie uspokoiło błedu tez nie pokazuje ,natomiast dziś jeżdżąc po mieście zauważyłem straszny wzrost spalania w granicach 17-18 litrów co to może oznaczać ??? Jakie mogą być tego skutki ??? PROSZĘ O POMOC bo ostatnio nie moge wyjechać moją bellą z warsztatuzapomniałem dodać że zalałem auto preparatem do czyszczenia wtryskiwaczy na 30 litrów paliwa taka mała butelka koncentratu czy to może być przyczyna w/w problemu ???