Witam.
W historii posiadania mojej 146 już chyba piąty raz jestem zmuszony wymienić łożysko i piastę, ponieważ ciągle pomiędzy nim a łożyskiem pojawia się luz, piasta się wyciera i powstaje ogromny luz. Wiecie może co może być tego przyczyną?
Witam.
W historii posiadania mojej 146 już chyba piąty raz jestem zmuszony wymienić łożysko i piastę, ponieważ ciągle pomiędzy nim a łożyskiem pojawia się luz, piasta się wyciera i powstaje ogromny luz. Wiecie może co może być tego przyczyną?
Na pewno nie jest to wynikiem naturalnego zużycia. Domyślam się, że chodzi o to samo koło? Zapewne to co Cię spotyka jest spowodowane jakaś inną przyczyną. Może masz coś pokrzywione w zawieszeniu i nawet o tym nie wiesz?
Errare humanum est - Mylić się jest rzeczą ludzką.
dokładnie. myślałem już o tym tylko nie wiem jak mógłbym to sprawdzić. na stacji diagnostycznej nie powiedzą mi co mam krzywe przecież, a przeglądy rejestracyjne przechodziłem bez problemów. muszę się za to jeszcze dzisiaj zaopatrzyć w tą piastę bo na razie autko czeka rozebrane w garażu, wcześniej zakupiłem tylko łożysko. wiecie może w jakim sklepie dostanę je na już?
ok. robota zrobiona.