Witam Alfistow. Urwalem mise olejowa i zaswiecila mi sie kontrolka poduszki powietrznej. Pojechalm na serwis,podlaczyli auto pod kompa i nie moga sie polaczyc z poduszka. W czym moze byc przyczyna? Pzdr
Witam Alfistow. Urwalem mise olejowa i zaswiecila mi sie kontrolka poduszki powietrznej. Pojechalm na serwis,podlaczyli auto pod kompa i nie moga sie polaczyc z poduszka. W czym moze byc przyczyna? Pzdr
wina moze byc po ich strone ja z GTVka bylem na 3 kompach i zaden nie mogl sie polaczyc nie wiadomo czemu a wszystko chodzi dobrze ale rowniez moze byc tak ze ktos grzebal z elektryką i "dal ciała"? ciezko okreslic![]()
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
jest: 156 2.4 JTD 04r...
była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...
Mogłoby by wskazywać na sterownik poduszki.
Na dwoch kompach sprawdzalem i to samo ciagle-brak polaczenia. Nikt nie grzebal z elektryka bo jak napisalem wyzej kilka postow wlaczyla sie jak urwalem mise olejowa. Oprocz komputera pod radiem gdzie moge znalesc inne kable od poduszki bo mam tylko poduszke dla kierowcy. Pzdr
a moze sproboj wymontowac sam sterownik i zaniesc im do sprawdzenia o ile bylaby tak mozliwosc ewentualnie z jakiegos szrotu "pozyczyc" na chwile do testów? niestety nie wiem gdzie w Twoim modelu jest umieszczony
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
Mozemy sprobowac i takKto wie gdzie jest zamontowany sterownik od poduszek? Moze w tym komputerze pod radiem jest zamontowany sterownik?
Z tego co gdzieś na forum przeczytałem to sterownik lub jego podłączeni jest chyba na rogu za zaślepką między konsolą środkową a poduszką pasażera.
w GTV jest pod siedzeniem pasazera z tylu moze tam wlozyli i u Ciebie?
Ten sterownik powinien na konsoli centralnej, tam pod radiem jest taka poleczka, skrytka, nie wiem jak to nazwac, w kazdym badz razie, za tym powinien on bycA jak nie tam, to nie wiem ;P
Il cuore ha sempre ragione.
Senza cuore saremmo solo macchina...
Ja mysle,ze to jest to o czym mowicie i znajduje sie pod radiem i schowkiem. Wyglada jak pudelko czarno-srebrne dochodzi do niego jeden kabel wielozylowy w otulinie zoltej a dodatkowo jest masa podpieta kolo niego?