jakby ktoś miał wątpliwości czy gość jeszcze żyjezałączam plik
Dziś mój GT obebrany, zrobiłem 250 kilometrów i jestem bardzo zadowolony.
Proszę porównać ceny z ASO i Twardym....
jakby ktoś miał wątpliwości czy gość jeszcze żyjezałączam plik
Dziś mój GT obebrany, zrobiłem 250 kilometrów i jestem bardzo zadowolony.
Proszę porównać ceny z ASO i Twardym....
ile wydałes??skąd ty jestes??a co z tą 3??
wszystko napisane w załączniku
3jka na razie taka jaka byłaoswajam się z nią
mysle ze dałoby sie taniej)według mnie niektóre ceny spore
- - - Updated - - -
mysle ze dałoby sie taniej)według mnie niektóre ceny spore
![]()
dlatego wrzuciłem, co masz dokładnie na myśli? Ciekaw jestem konkretnych przykładów.
Za rozrząd z robocizną 1100zł O.O zwariowałem... zestaw contitech + hepu + robocizna = 850zł i to nie jest najtańszy zestaw, średnia półka taką jaką mam w zwyczaju wybierać.
dochodzą uszczelniacze ok. 200 pln. Na jedno wychodzi.
rorząd orginalny od Tomka 400,robota 250 ,Pasek osprzetu max 100zł,uszczelniacze nie takie drogie.3 i 4)cena kosmiczna 1000zł trw wahacze ale 600zł robota to 100 za wahacz ,mocowanie amortyzatora 200??10 pkt więcej sie nie dało?13 to gratis by ci ustawił jak 600 za zawieszenie za robote brał,18 niby lekarstwo na 3 bieg
))
- - - Updated - - -
mysle ze QBA taniej by to ogarnął jak i części),albo kolega ode mnie
)
cenne uwagi, czekam na inne komentyW porównaniu do Twardowskiego uważałem, że dużo zaoszczędziłem i tak ale widzę, że można było taniej?
- - - Updated - - -
Szkodnik, pamiętaj tylko, że Wawa to nie Radom z całym szacunkiem :-) U nas baby nie polują na darmowe oranżady na starym mieście stąd ceny inneU Twardowskiego taki zestaw ok. 10 K by wyszedł.. pewnie można i taniej niż ja dlatego czekam na komenty ale akurat Radom, Rzeszów i Kielce to troche inne cenniki niż Wawa
![]()
a nie pamietam gdzie ale był i filmik z babą z Warszawy)Tez cos złapała i w nogi
),na arkuszowej więcej bys zapłacił napewno
),mnie dziwi czemu ty prawie cały przód zmieniałes