Dzisiaj jak zasiłek auto i otworzyłem bagażnik to na komputerze pokazała się nasza Bella i tak jakby z przodu miała światła włączone i był napis follow me.Ci to jest wiecie
Dzisiaj jak zasiłek auto i otworzyłem bagażnik to na komputerze pokazała się nasza Bella i tak jakby z przodu miała światła włączone i był napis follow me.Ci to jest wiecie
Wiemy, bo przeglądnęliśmy instrukcję
Musiałeś po wyciągnięciu kluczyka pociągnąć za manetkę świateł (przyblindować). Wówczas załącza się system "follow me home" - na 30sekund. Każde kolejne pociągnięcie, to kolejne 30 sekund dłuższego świecenia, aż do 3'30 (bo tyle wynosi max).
To funkcja, która pozwala oświetlić drogę przed samochodem, gdy idziemy po ciemku do domu (żeby choćby nie deptać po kałużach).
Funkcja jest opisana na 66 stronie instrukcji od Brery (nie wiem, na której w przypadku 159).
follow me to jest jak klikniesz manetka od swiatel po zgaszeniu samochodu , to swiatla beda sie swiecic przez zdefiniowany czas (mozna zmieniac, 30 s, minuta itd). Ja sie tez o tym dzowiedzaiłem przypadkowo jak wysiadalem kiedys z auta i kliklem kolanem![]()
Czy ta funkcja to opcja czy każda tak ma
Ja mam 147 i mam tą funkcję w serii
Ja też mam ją w serii i w 147 i 159
No nie wiem w takim razie kolega 147 miał jakąś ubogą.
Wysłane z mojego GT-I9060 przy użyciu Tapatalka
Brat nawet w punto 2 ma
Wysłane z mojego DRIVE2 przy użyciu Tapatalka