Witam, mam pytanie ponieważ nie mogę nigdzie znaleźć odpowiedzi a mianowicie o co chodzi z czarną "Łatą" z tyłu przy nadkolu, spotkałem się że niektóre alfy takie mają a niektóre nie. Czym to idzie?Wstawiam zdjęcie poniżej
![]()
Witam, mam pytanie ponieważ nie mogę nigdzie znaleźć odpowiedzi a mianowicie o co chodzi z czarną "Łatą" z tyłu przy nadkolu, spotkałem się że niektóre alfy takie mają a niektóre nie. Czym to idzie?Wstawiam zdjęcie poniżej
![]()
wyglada troche jak naklejka przeciw odpryskom, z tym ze u mnie jest ona przezroczysta i w ksztalcie litert L
Bo to jest naklejka przeciw odpryskom, tylko ze powinna być w kolorze nadwozia i w ksztalcie litery L jak kolega wyżej napisał. Opcji jest kilka dlaczego masz akurat taką a nie inną. Stłuczka w bok, najechanie np ma kamień, odklejenie przez poprzedniego właściciela, choć to raczej wątpliwa teza, duży damage auta i przy składaniu go z 3 innych aut, zapomnieli o takim drobiazdgu, jak osłona na nadkolaA auto kiedy zakupiłeś?
Jeszcze nie zakupiłemPytałem bo na zdjęciach na aukcji ich nie ma a jak ją dzisiaj oglądałem to już była
Czyli to naklejka przeciw odpryskom?
Można ją w razie czego bez problemu odlepić?
Ostatnio edytowane przez kadetmen12 ; 13-02-2016 o 20:21
Można, ale radze Ci kupić taką w ksztalci litery L w kolorze nadwozie, lub dobrze dobierz, o ile bedziesz chciał(w zimie sie przydadzą) chlapacze. Ja mam i naklejki, ale na zime założyłem chlapacze, bo progi w takie zimy jak teraz mamy są tak u*ebane jak stół u Durczoka że z trudem można wsiadać bez pobrudzenia. A jeśli w tym aucie co kupujesz sa innego koloru, radze porządnie sprawdzić stan techniczny i historie pojazdu![]()