Witajcie,
zakochałam się w alfie 156, którą ostatnio mam przyjemność jeździć. Szukam drugiej takiej samej dla siebie i pomyślałam, że forum to dobre miejsce na rozpoczęcie poszukiwań![]()
Witajcie,
zakochałam się w alfie 156, którą ostatnio mam przyjemność jeździć. Szukam drugiej takiej samej dla siebie i pomyślałam, że forum to dobre miejsce na rozpoczęcie poszukiwań![]()
Witamy, witamy. Przeglądaj bazar, bo wydaje mi się, że lepiej kupić od kogoś z nas niż od jakiegoś handlarza. Więcej ostatnio 159'tek, ale 156'tki też są :] Jeśli będziesz miała jakieś pytanie to możesz pytać, bo sam jeżdżę 156 SW z JTD. Jeśli będę mógł pomóc to pomogę.
Pozdrowienia.
Na to liczę, bo Alfa, którą jeżdżę została kupiona od przyjaciółki i mam pełną jasność co do jej stanuZastanawiam się ile jest na rynku 156'tek z wnętrzem od Momo design <3
Z tego co się orientuję to tylko Momo wkładało skórę do 156. Tak więc jak masz 156, masz skórę to masz MOMO. Jeśli masz napisane MOMO design to pewnie masz przed liftem wnętrza Alfę, zgadłem?
Wybacz opóźnienie. Nie wiem czy moje wnętrze jest przed liftem czy po. Skórę mam w kolorze koniakowym i takiej szukam. Jest jedna taka na otomoto tylko z drewnianą kierownicą, ale nie mogę wstawić linka![]()