Witajcie,
Zamierzam odświeżyć trochę swoja auto. Mam parę drobnych rzeczy do poprawy i wymiany, więc przyszykowałem sobie listę po numerach części z ePER i zamierzam oddać to do wyceny w ASO i ewentualnie zamówić. Jako, że prowadzę działalność mogę zrobić to jako firma. Jednak aby dostać ceny hurtowe zamówienie musi być zdecydowanie większe ilościowo. Tak więc moja propozycja jest taka - piszcie numery części z ePER, jak ich nie znacie to proszę wysłać mi na PW numer VIN i co dokładnie Was interesuje. Ja umieszczam to na liście i wysyłam do wyceny. Ilości sztuk oczywiście będę zaokrąglał do pełnych opakowań. Ma to sens oczywiście przy drobnych elementach, typu spinki, śruby, zaślepki, osłony. Elementów typu przepływomierz, paski itp. nie warto tą drogą zamawiać ze względu na cenę, która będzie zdecydowanie wyższa niż rynkowa. Myślcie i piszcie, może uda się przetrzeć ścieżko do elementów stricte dla konkretnego modelu w domyśle dla 145 ale nie widzę problemu aby dołączyli do nas posiadacze innych "numerków"
Oczywiście projekt nie jest komercyjny, żeby nie było nieporozumień. Poświęcę swój czas dla dobra ogółu![]()