Koledzy mam zapytanie...Otóż obecnie mam założony jakis zestaw hid (tak kupiłem) a że to niezgodne i oslepia chciałbym zakupić jakiś komplet dobrych zarówek najlepiej by świeciły jasno i możliwie na biało...Jakie kupić zarówki?
Koledzy mam zapytanie...Otóż obecnie mam założony jakis zestaw hid (tak kupiłem) a że to niezgodne i oslepia chciałbym zakupić jakiś komplet dobrych zarówek najlepiej by świeciły jasno i możliwie na biało...Jakie kupić zarówki?
Bosma ultra white
Lub droższe Philips Extreme White
Wysłane z Nokii 3310
Była AR 147 TS 1.6 105CV -2002r
Była AR 159 SW 1.9 JTDm 150CV - 2006/7
Jest Nissan Murano II 3.5L V6 258CV
Philipsy kupisz za około 100 PLN, dają sporo światła, ale nie wiem czy nie sensowniej było by kupić o klasę niższe.
Polecam Osram Night Breaker, mam teraz w 147, zakładałem też w 156 ,w mojej opinii nie ma lepszych.
Ja trochę się podepnę pod temat. Jak wyżej miałem do tej pory Osram NightBreaker, ale się znowu przepaliły (wczoraj jeszcze świeciła :/). Ktoś używał np. Phillipsa WhiteVision? Są generalnie droższe o jakieś 15-20zł od Osrama tylko pytanie czy warte są tej ceny? Słyszałem o Phillipsach, że szybko padają :/
Ja testowałem te philipsy, osramy, zero różnicy. Ostatni raz zakupiłem jakie kolwiek inne niż marketowe żarówki, Tungsram +120%. No i się zdziwiłem. Barwa Światła w miarę biała, nie świecą na niebiesko, świecą te 20-30% dalej niż poprzednie marketówki, a koszt zakupu do 147 mijania+ drogowe to jakieś 70zł za komplet. Więc duuuużo taniej niż pozostałę hity. Do 146 wsadziłem od razu też i różnica też na plus.
A no i nie rażą innych kierowców (nikt nie mruga i sprawdzałem ze znajomym jazde "na wprost")![]()
Jeżdżę już na nich w 147 jakieś 5tyś km, z tego połowa to jazda z włączonymi światłami![]()
A jak z ich wytrzymałością? Chodzi mi o phillipsy
Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
U mnie w temacie mam male porownanie philipsow. http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ml#post1633787
Swieca do tej pory.
Swoim porównaniem chyba mnie przekonałeś do zakupu i wyprobowania phillipsow. Jak zdechną za szybko to wrócę do osrama ;-) DZIĘKI
Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka