Coś bym sobie chętnie kupił do mojej GT. Tak przeglądam strona po stronie Aliexpress w nadziei, że znajdę coś wartego uwagi. Kupował ktoś coś do GT na Aliexpress? Jeżeli tak, to co, i jakie były wrażenia po otrzymaniu towaru?
Coś bym sobie chętnie kupił do mojej GT. Tak przeglądam strona po stronie Aliexpress w nadziei, że znajdę coś wartego uwagi. Kupował ktoś coś do GT na Aliexpress? Jeżeli tak, to co, i jakie były wrażenia po otrzymaniu towaru?
Alfa Brera 1.75 TBi 200 KM, 2009 styczeń 2010 - październik 2012![]()
Alfa GT Distinctive 1.9 JTD 150 KM, 2005 sierpień 2014 - ...![]()
Alfa GT Quadrifoglio Verde 1.9 JTD 170 KM, 2008 październik 2016 - ...![]()
znaczki + zakrętki wentyli, jakoś jak na Allegro
Ja kupiłem do mojej GT 3.2 nakładki na pedały, wentylki oraz naklejki z wężem ;-) (na allegro).
A na AliExpressie zestaw nawigacja (z mapami) + bluetooth stacja + kamerka cofania stacja multimedialna 2din, całkiem fajny zestawik, który zamontowałem wczoraj do świnki Subaru Impreza GX wygląda obiecująco całość wyszła około 560 :-)
ja widziałem czujnik (nawet tu gdzieś opisywałem go), jednak do siebie kupiłem "skórzane" obszycie na kierownice + czerwone elementy wnętrza
Pafka, testowałem wspomniany portal kupując różne tanie gadżety - naklejki.
Wszystko docierało do mnie sprawnie.
Z drugiej strony, czytałem na forum, że np. metalowe logo AR może być krzywe, a lakier nietrwały. Ale tego nie wiem.
Enjoy
http://pl.aliexpress.com/item/New-un...334234161.html
Dużo jest podobnych do siebie zestawów więc możesz sprawdzić inne.
Można tez płacić przez przelew24, sprawdź sobie wymiary bo miałem 2mm za mało (ale w Imprezie jest trochę mały otwór na 2din).
To działa na jakim Windows CE?bo w opisie jest 8 ale jak kojarzę to CE na 7 skończył się.
Kurde korci mnie taki zestaw. jedno co mnie boli to , że u taty mam BOSE i nie chciałbym tego zostawić niedziałajacego
Ostatnio edytowane przez radexon ; 01-07-2016 o 22:52