Witam. Interesuje mnie zakup felg do mojej Alfy, obecnie mam 16, moje pytanie to jakie proponujecie 17 czy 18? Jeśli tak to jakie opony do nich żeby nie obcieralo
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Witam. Interesuje mnie zakup felg do mojej Alfy, obecnie mam 16, moje pytanie to jakie proponujecie 17 czy 18? Jeśli tak to jakie opony do nich żeby nie obcieralo
Do 17 to 215/45
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
A jak to wygląda na alfie te 17?bo też nie chcę przesadzić z założeniem 18 żeby jeszcze trochę zostało tego komfortu i żeby to koło nie było zbyt duże
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Temat ponad 400 stron ale trzeba założyć swój ... wrrr
http://www.forum.alfaholicy.org/156/..._felgach_.html
Tak to teraz wertowac 400 strona tak sprawnie dostałem odpowiedź i nie ma tematu
![]()
ja ma 225/45/17 i tak wyglądają jak w sygnaturce+ dystans 10mm
To widzę że 17 w zupełności wystarczą, dziękuję za odpowiedźa jeszcze pytanie z innej półki, co myślicie o kilku centymetrach w dół?
i czy preferujecie sprężyny obniżające typu eibach przy takich felgach
eibach spokojnie. Ja już nawet kupiłem rok temu w idealnym stanie eibachy -30mm, jednak zrezygnowałem z uwagi na to, że póki co wystarczy tak jak jest. Jak nie masz kasy, to szukaj okazji, moje eibachy w idealnym stanie, bez najmniejszej ryski puściłem za 200zł. A jak masz kasę to inwestuj w gwint. Wtedy masz wybór wysokości...![]()
Wystarczy mi w zupełności -30 i jak patrzyłem na allegro to eibach pro kit za 600 zł można kupić nowe, a co do gwintu to troszkę więcej kasy potrzeba z tego co słyszałem