Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Aktualnie mam tylko jeden komplet felg 17"
Po starym aucie zostaly mi calkiem dobre zimówki 205/55/16. Nie lepszym wyborem będzie zamiast kupowania zimówek 17 to kupić po prostu nowe felgi 16? Podejdą bez problemu?
bedziesz znacznie czesciej szural oslona silnika. mialem takie w poprzedniej jtdm, dostalem z autem zimowki w tym rozmiarze. rozmiar byl stosowany w slabszych wersjach silnikowych (1.9jts,1.9jtdm 120km i 1.8mpi)w najnizszym wyposazeniu. raczej nie polecam, sprzedaj a kup 17" zimowki. no chyba ze masz same rowne drogi i nie duzo sniegu w zimie.Aktualnie mam tylko jeden komplet felg 17"
Po starym aucie zostaly mi calkiem dobre zimówki 205/55/16. Nie lepszym wyborem będzie zamiast kupowania zimówek 17 to kupić po prostu nowe felgi 16? Podejdą bez problemu?
Nie prawda. Duże brembo były przy 2,4 jtdm, 3,2 v6 i z tego co pamiętam 1,8 tbi. Nie koniecznie TI
Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka
bedziesz znacznie czesciej szural oslona silnika. mialem takie w poprzedniej jtdm, dostalem z autem zimowki w tym rozmiarze. rozmiar byl stosowany w slabszych wersjach silnikowych (1.9jts,1.9jtdm 120km i 1.8mpi)w najnizszym wyposazeniu. raczej nie polecam, sprzedaj a kup 17" zimowki. no chyba ze masz same rowne drogi i nie duzo sniegu w zimie.
- - - Updated - - -
wszystko potwierdzam
chinszczyzna, ale dlaczego maja nie wejsc mu na zacisk? nigdzie nie pisal że ma duże brembo.no chyba że nieoryginalne nawet na mniejszy zacisk 4-o tłoczkowy nie bardzo też wchodzą (ori 16" powinny wejść)chińszczyzna, a przede wszystkim nie wejdzie na zacisk.
Pozdrawiam.
- Rafał
Dlatego, że to chiński wynalazek.chinszczyzna, ale dlaczego maja nie wejsc mu na zacisk? nigdzie nie pisal że ma duże brembo.no chyba że nieoryginalne nawet na mniejszy zacisk 4-o tłoczkowy nie bardzo też wchodzą (ori 16" powinny wejść)
to może te? http://allegro.pl/5x110-nowe-oryginalne-felgi-alfa-romeo-giulietta-i6390798011.html chociaż chyba tanio jak na ori?
pytania:
-czy to są oryginalne felgi?
-czy się zmieszczą?
- czy opona 205/55 podejdzie?