Tak jak w temacie. Potrzebuję podstroić oprogramowanie w mojej AR i nie wiem gdzie to zrobić.
Interesuje mnie poważny zakład w Łodzi lub okolicy, który wystawi rachunek i da gwarancję.
Chciałbym poznać dobre i ewentualne złe opinie.
Tak jak w temacie. Potrzebuję podstroić oprogramowanie w mojej AR i nie wiem gdzie to zrobić.
Interesuje mnie poważny zakład w Łodzi lub okolicy, który wystawi rachunek i da gwarancję.
Chciałbym poznać dobre i ewentualne złe opinie.
Najlepiej szczerze będzie wybrać się na grupowy Chiptuning u Cinka tu stona http://cinsoft.pl/ Tak wiem nie Łódź ale co roku Alfaholicy do niego jeżdżą na grupowe chipowaniea jak nie to pisz do kolegi Bajon, on wiem że swoją gdzieś w Łodzi robił i mu latała aż miło
![]()
Ja jakies 4 lata robilem chipa u Pana Michała w Pabianicach.
Z uslugi jestem zadowolony po dzien dzisiejszy. Cena rowniez byla akceptowalna.
Ja też robiłem w Pabianicach (chiptuning.com.pl) i 3 lata jeżdziłem i okej, auto sprzedałem niedawno.
W łodzi polecane tc-performance , g-lab. Nie ma co żałować kasy na jakieś gówniane "firmy".
Teraz przejechałbym się do tc-performance mimo, że robią prawie same bmw.
Dzięki za odpowiedź. Wyjazd do Cinka raczej odpada, jakoś wolę mieć na miejscu firmę no i wspierać lokalny rynek
Właśnie nad tymi trzema firmami się zastanawiałem. Muszę osobiście je odwiedzić, ale g-lab mnie trochę nie miło zaskoczyło, że właściciel otwiera zakład jak się z nim umówisz. Słyszałem (a raczej czytałem) że robi dobrą robotę, ale pierwsze wrażenie raczej kiepskie.
Co do oszczędzania, to moje zdanie jest proste, oszczędzam zawsze i dla tego szukam firmy najlepszej. Usługi najtańsze z reguły wychodzą bardzo drogo...
Oczywiście dalsze sugestie czy opinie mile widziane.
A może być Zgierz zamiast Łodzi ? Jeśli tak, to pisz na PW i podam ci numer do człowieka, który zrobi ci to dobrze (nie tylko kreski ale i będziesz pewien oprogramowania) i na pewno w dobrych pieniądzach.
Chip tuning, EGR off , DPF off, SCR off, Lambda off , modyfikacja dawki startowej oraz inne.
Więcej informacji: www.conmir.pl, lub Fanpage na FACEBOOK
Trochę o korektach - > Motoblog - wpływ korekt pod obciążeniem
Trochę o DPF - > Motoblog - co warto wiedzieć o DPF
Kolego @sdero, dziękuję za informację, ale jak pisałem na wstępie interesuje mnie firma, która prowadzi oficjalnie działalność. Uważam że wykonanie takiego strojenia bez hamowni jest raczej mało profesjonalne, a skoro nie podajesz namiarów oficjalnie domyślam się że nie jest to zakład. Postaram się w tym tygodniu odwiedzić wymienione powyżej firmy.
Szanowny kolego, jest to normalna firma posiadająca hamownię, a dla tego chciałem na PW ponieważ jest to telefon wprost do mojego dobrego kolegi. To z myślą o ustaleniu lepszej ceny dla forumowicza i dobrą jakość. Zapewne nie byłby zadowolony podawaniem prywatnego numeru wprost na jakimś forum. No cóż, widocznie nie potrzebnie się angażowałem.
Chip tuning, EGR off , DPF off, SCR off, Lambda off , modyfikacja dawki startowej oraz inne.
Więcej informacji: www.conmir.pl, lub Fanpage na FACEBOOK
Trochę o korektach - > Motoblog - wpływ korekt pod obciążeniem
Trochę o DPF - > Motoblog - co warto wiedzieć o DPF
Ja od siebie mogę polecić Tc-Performance, są trochę zawaleni robota tak więc trzeba się umawiać ale warto. Miałem u nich usuwany dpf, egr i robiony program. Jestem bardzo zadowolony z usługi, podejścia do klienta , cena dla mnie jak najbardziej sensowna była. Auto śmiga aż miło.
ZTR ul. Puszkina, jedna z najstarszych firm z Łodzi.