Z tej strony wita Patryk lat 28 z Gniewkówca obok Złotnik Kujawskich (kujawsko-pomorskie). Na codzień zajmuję się odnawianiem lamp samochodowych i motocyklowych oraz tuninguje przepustnice, kolektory odlotowe, głowice, odnawiam moduły elektronicznie i wiele wiele więcej, w skrócie maniak motoryzacji.
Tak jak brzmi powiedzenie, że prawdziwy pasjonata motoryzacji choć raz w życiu musi mieć Alfę, chciałbym i ja mieć swoją piękna włoszkę.
Od 9 lat posiadam moje pierwsze auto również mało znane i kontrowersyjne, ale dla mnie piękne, jest to Ford Cougar 3.0 V6 2000r. Przez te wszystkie lata odnowilem go co do jednej śrubki, zmieniłem kolor na Electric Orange, obecnie robię swap na 3.0. Posiadam od 2 lat również drugiego Cougara, ale tym razem wersja USA pod marką Mercury.
Od samego początku posiadania Cougara jestem aktywnym członkiem Klubu Cougar Klub Polska oraz członkiem, a zarazem od zeszłego roku w-ce prezesem Stowarzyszenia Cougar Klub Polska. Dzięki temu autu zdobyłem nie tylko wspaniałe auto, ale również przyjaciół jak rodzinę, z którymi widuje się nie tylko na Zlotach.
Obecnie Mercurego, którego miałem na co dzień, lada dzień sprzedam i obiecałem sobie, że zamiast niego zagości u mnie Alfa 166 3.0 V6. Kiedyś byłem totalnym przeciwnikiem LPG, ale w Mercurym miałem i sobie bardzo chwałę, różnicy zero w jeździe, za to ogromna w portfelu.
Dlatego też, zagościłem na forum i zagoszczę na długo.
Jeżeliby ktoś miał na sprzedaż z Was zdrową 166 3.0 z LPG to proszę o kontakt.
Pozdrawiam wszystkich Patryk