Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Temat: Alfa Romeo 166 2.4 JTD Grodków

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Polkowice
    Auto
    Alfa Romeo Gtv 3.0 V6 24V 1997 rok

Post Alfa Romeo 166 2.4 JTD Grodków

Witam wszystkich. Jestem zainteresowany kupnem tego egzemplarza. Czy ktoś z kolegów oglądał to auto lub wie coś o jego stanie. Właściciel opisał co było robione,wiem że należy auto osobiście obejrzeć i sprawdzić, mam zamiar to zrobić,ale jeśli ktoś je wcześniej oglądał to będę wdzięczny za wszelkie informacje.
    Nie miałem wcześniej auta z silnikiem diesla ani modelu alfy 166 więc jeśli ktoś z kolegów mógłby ze mną podjechać na oględziny tego egzemplarza jutro lub pojutrze ,byłbym wdzięczny. Kontakt ze mną przez PW lub telefonicznie 723 423 386.
    Pozdrawiam. Ze względu na małą liczbę postów podaję numer aukcji allegro.
    i6770508798.html

Użytkownik Świeżak Avatar Velek3
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    była AR 156 03' 1.9+,156 1.9 8v 02',159 2.4 Thesis Sportiva 2.4 159 2.4TI, 166 2.5, jest E55 AMG

Domyślnie

Witaj, mam do Grodkowa 30km więc bliziutko, niestety w tygodniu nie mam czasu aby pomóc. Mam również znajomego który stamtąd pochodzi, ale jego akurat nie ma w kraju, myślę że chętnie by pomógł. Najszybciej mogę pomóc dopiero w piątek wieczorem bądź sobotę z samego rana.

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Polkowice
    Auto

Domyślnie

Dziękuję za wiadomość. Planowałem pojechać w tygodniu aby po oględzinach,jeśli auto okaże się godne uwagi,pojechać w ten sam dzień na dokładniejszy przegląd do serwisu,Wrocław lub Opole. Na razie jeszcze nie umawiałem się ze sprzedającym.

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Mieszka w
    Grodków
    Auto
    Alfa Romeo 156 2..5 V6

Domyślnie

Przyjrzalem się dokladnie zdjęciom i jednak jest to w Grodkowie miedzy więzieniem a hotelem Grodek. Podjade jutro zobacze czy stoi to bym okiem rzucił (rozmawialismy przez telefon)

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Polkowice
    Auto

Domyślnie

Dziękuję. To poczekam z telefonem do właściciela. A może znasz kolegę MATEUSZ z Dzierżoniowa,wystawił swoją czarną alfę 166 na SPRZEDAJEMY. Nie jestem długo na forum więc nie znam wielu forumowiczów.

Użytkownik Rowerzysta Avatar Mumins
    Mieszka w
    Racibórz
    Auto
    Bezalfie

Domyślnie

To auto [MENTION=42596]MateuszXXX[/MENTION] czy jakoś tak ogólnie sporo chłop w auto zainwestował w krótkim czasie - na pewno warto rozważyć.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar MateuszXXX
    Mieszka w
    Dzierżoniów DDZ
    Auto
    2x 156 1.9 JTD, 166 2.4 JTD, GT Blackline JTDM, 159 1.9 JTDM, będzie?

Domyślnie

Moja sprzedaje za 9 tysiecy, ta jest za 11 z grodkowa. Pojedz zobacz auto, wizualnie na pewno w lepszym stanie, moja jest ogarnieta mechanicznie, zobaczysz stan mojego auta technicznie a tamtej, sam zdecydujesz czy wolisz dać 11 tysięcy czy moja za 9? może ciut zejde i odświeżyć lakierniczo, na mojej mogę polegać, na części wydałem 4 tysiące mam papiery, dodać do tego robociznę ze 3 tysie to masz auto prawie za tysiaka, wszystko ogarnięte z mechaniki co może wysiąść w 166. Ogólnie 166 fajne auto, jadę moją w sobotę po 159, ciekawe czy podpasuje mi 159 czy zostanę z moją 166
    Ostatnio edytowane przez MateuszXXX ; 04-04-2017 o 19:10

Użytkownik Rowerzysta Avatar Mumins
    Mieszka w
    Racibórz
    Auto
    Bezalfie

Domyślnie

No właśnie Twoją Mateusz mam na myśli - kolega Roberto pisał o Tobie post wyżej

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Polkowice
    Auto

Domyślnie

Jadę właśnie w sobotę zobaczyć to auto z Grodkowa. Jestem ciekawy czy jest w takim stanie jak pisze właściciel,jak mówił ma na wszystko faktury więc obejrzę i sprawdzę.Jeśli coś będzie nie tak to nie kupię i wtedy ,jeśli będzie Twoja Kolego nadal na sprzedaż to będę chciał się umówić na oględziny. Ja nie brałem pod uwagę jak na razie 159-ti. Dziękuję za wiadomość i powodzenia.

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Polkowice
    Auto

Domyślnie

Dla wszystkich którzy są lub byliby zainteresowani kupnem alfy z Grodkowa,a dokładniej z Kopic,rozmawiałem z właścicielem serwisu Irbis z Wrocławia gdzie ta alfa była serwisowana,po rozmowie zrezygnowałem z oględzin i kupna. Jeśli ktoś jest zainteresowany dlaczego ,mogę powiedzieć dokładniej przez telefon czego się dowiedziałem. W skrócie,po robieniu głowicy są problemy z rozruchem i pracą jednostki.