Witam. Noszę się z pomysłem wymiany mojej GT na Brerę co o tym sądzicie, jakie za lub przeciw ?
Witam. Noszę się z pomysłem wymiany mojej GT na Brerę co o tym sądzicie, jakie za lub przeciw ?
Witam zostaw gt i kup brere
Ja tak zrobiłem
Pozdrawiam
Nie wymieniaj, zostan przy GT![]()
Miałem 159, po sprzedaży byłem oglądać brere ale zrobiła na mnie tak słabe wrażenie, ze kupiłem pierwsze gt jakie ogladałemmoże to akurat taki egzemplarz się trafił. Chociaż tez mi czasem brera po głowie chodzi, tylko musiała by być w full opcji, jedna jest teraz w idealnej dla mnie konfiguracji na allegro, '09 biała z ciemno czerwoną skórą, 2.4 automat z łopatkami. Piękna jest ale szkoda mi na razie gt sprzedawac
![]()
Brera to samochód 2 osobowy z BARDZO małym bagażnikiem, a GT (jak już wiesz) to 4 osobowe Coupe z sensownym bagażnikiem
Myślę, że przewaga Brery to precyzyjniejszy układ jezdny do czasu aż zainwestujesz w zawias do GT. Wygląd to kwestia gustu.
Decyzja należy do Ciebie
Ja swoją GT wymieniłbym tylko na benzynową Giulię![]()
Ostatnio edytowane przez sVIRUSx ; 09-04-2017 o 08:50
Mając GT zostałbym przy GT.
W innym przypadku - np. przesiadając się z Fiata Tipo- kupiłbym Brerę.
Pafka jeździł jedną i drugą Alfą. Może je porównać na podstawie doświadczenia.
Sam jednak wolę dizajn GT.
- - - Updated - - -
Jesteś wierny.
Są tacy, którzy zmieniają auta jak rękawiczki.
Dla mnie zarówno Brera jak i GT są znakomitymi modelami. Obecnie w domu mam dwie GT, ale bardzo chętnie bym jeszcze wrócił do Brery. Jednak najchętniej nie zamiast GT, ale obok GT
GT, Brera, Spider GTV - tak by wyglądał mój wymarzony garaż![]()
Alfa Brera 1.75 TBi 200 KM, 2009 styczeń 2010 - październik 2012![]()
Alfa GT Distinctive 1.9 JTD 150 KM, 2005 sierpień 2014 - ...![]()
Alfa GT Quadrifoglio Verde 1.9 JTD 170 KM, 2008 październik 2016 - ...![]()
Dziękuję wszystkim za sugestię a z tego co napisaliście wniooskuję że muszę się poważnie zastanowić