Jestem nad morzem i pękł mi pasek klinowy dodatkowo wysypala się rolka , silnik 2,4jtdm 2005 rok Teoretycznie powinno się udać wrócić 110 km ?Pasek napędza układ wspomagania i chyba klimatyzację coś jeszcze ?
Jestem nad morzem i pękł mi pasek klinowy dodatkowo wysypala się rolka , silnik 2,4jtdm 2005 rok Teoretycznie powinno się udać wrócić 110 km ?Pasek napędza układ wspomagania i chyba klimatyzację coś jeszcze ?
Ostatnio edytowane przez Krzysiek723 ; 28-05-2017 o 20:01
Alternator jeszcze. Gdzie jesteś nad morzem?
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Międzyzdroje
Ja bez tego paska przejechalem 60 na światłach. Jak "braknie" prądu auto stanie. Jest ryzyko jest zabawa.
Dam znać czy się udało
Trzymam kciuki
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
A jaka technika jechac ? Tzn im szybciej tym lepiej czy niekoniecznie i wystarczy te 2 rys obrotów ?
Niech podroz bedzie mozliwie krótka czasowo
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Jak aku dobre to dasz rade.wylaczas swiatla,radio i inne pierdoly,zamykasz szyby i jazda bez zatrzymywania na siku ;-)
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Dojechaliśmy ,dla potomnych informuje 4 osoby podróż trwała 2 godz 30 min i była okraszone godzinnym mega korkiem . Na koniec podróży przy około 110 km pojawił się błąd ABS a następnie VDC ( akumulatora). Na szczęście byliśmy na swoim po drodze trochę operowalismy szybami w korku bo byśmy się ugitowali ale auto dało radę.