Pojawił się w cenniku - czy ktoś wie - czy do diesla też jest ? czy tylko 2.0 TB? Pani w salonie nic nie wie...
Pojawił się w cenniku - czy ktoś wie - czy do diesla też jest ? czy tylko 2.0 TB? Pani w salonie nic nie wie...
E0 BUSSO
I czy ktoś wie czy to jakiś rezonator czy nie daj Boże głośniczki...
Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka
E0 BUSSO
Głośniczki zazwyczaj są za darmo
Niestety... Chyba jednak głośniczki. Do tego płatne. Coś takiego znalazłem na stronach w UK " Neither engine sounds particularly inspiring, despite the noise amplification system (designed to enhance engine and exhaust noise through the speakers)
E0 BUSSO
[notranslate]Alfa[/notranslate] Romeo FB obiecało mi na jutro zdobyć odpowiedz.... Znaczy nikt na dziś z FCA Polska nie wie co w cenniku mają ?za co biorą kase ?? [emoji849]
E0 BUSSO
nadal nikt nie wie na pewno. Znajomy z FCA niestety na 99% twierdzi że to najgorsza wersja, tzn dzwięk z głośników audio.....
E0 BUSSO
No niestety... Dostałem dziś info od dealera że jest to mikrofon w komorze silnika ktory zbiera dźwięk i daje go przez głośniki samochodowe wewnątrz... Ehhh. Najgorsza opcja niestety.
E0 BUSSO
zawsze mozna wydech zmodyfikować. przy cenie auta typu 200tys wydac 2-3 na jakies zmiany to juz sie gubi.
a wiesz czy ten dzwiek przez glosniki da sie regulować czu jest na stałe?
No już zrobiłem szybkie rozeznanie. W łodzi wydech ok 4 brutto z opcją pilota do zmiany - dźwięk sport lub cichszy podróżny. Tylko kwestia gwarancji
E0 BUSSO
no to już piszesz o lepszej opcji, ja myślałem nawet o samych głośniejszych końcowych tłumikach, bez żadnych pilotów. do gwarancji to chyba nie powinno mieć znaczenia, no chyba ze wykaże Ci ASO że do awarii doszło przez tłumik nieoryginalny
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.