Witam wszystkich forumowiczów.Czytając forum dowiedziałem się ,że Julcie w wersji QV i QV Line mają nieco obniżone zawieszenie .Czy ten fakt nie powoduje problemów w codziennym użytkowaniu tych aut na polskich drogach?
Pozdrawiam Janusz
Witam wszystkich forumowiczów.Czytając forum dowiedziałem się ,że Julcie w wersji QV i QV Line mają nieco obniżone zawieszenie .Czy ten fakt nie powoduje problemów w codziennym użytkowaniu tych aut na polskich drogach?
Pozdrawiam Janusz
Witam kolegę. ja nie mam żadnych problemów. Oczywiscie obniżone zawieszenie plus niski profil opony na dziurawej drodze obniza prędkość [emoji6] ale w zamian daje duzo radosci na gladkiej i kretej drodze [emoji16]
pozdrawiam
Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
Cześć Wojtku miło Cię słyszećDzięki za odpowiedź Janusz
Jeśli stawiasz na komfort to szukaj wersji bez obniżonego zawieszenia i najlepiej na 16 tkach. Obniżone zawieszenie masz także w wersjach z pakietem sport- jazda po mieście może być trochę męcząca. Na trasie nie odczuwa się tak mocno twardości zawieszenia a samochód dobrze trzyma się drogi. Kwestia tego na czym bardziej Ci zależy i czym wcześniej jeździłeś.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Dzięki Żuczek za info![]()