Cześć,
szukam osoby, która założyła sobie gaz do Alfy Romeo Mito 1.4. Jaka instalacja jest najlepszym wyborem do tego silnika, jaki jest jej koszt? Dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam
Cześć,
szukam osoby, która założyła sobie gaz do Alfy Romeo Mito 1.4. Jaka instalacja jest najlepszym wyborem do tego silnika, jaki jest jej koszt? Dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam
Witam,
ja co prawda mam założony gaz do Alfy Romeo GT 3.2 V6 z 2006r. ale kumpel założył gaz do Alfy Romeo Mito 1.4 więc mogę Ci coś podpowiedzieć. Ma u siebie założoną instalację landirenzo omegas, instalację ma już 3 rok i działa dobrze, nic się nie psuje, system jest bezawaryjny. Zapłacił około 3,5 tys. zł. Zresztą ja u siebie tez mam tę instalację i też jestem z niej bardzo zadowolony. Zajrzyj na YouTuba na stronę Landi Polska, może pomoże Ci w podjęciu decyzji. Pozdrawiam
Jagoda87 najpierw napisz jaki masz silnik czy TB czy MA. A jest to istotne
Skup się nie no co założyć tylko gdzie
Wysłane z mojego XT1650 przy użyciu Tapatalka
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
:0![]()
TAK Lubię ten czerwony kolor :0
![]()
![]()
W necie masz różne kalkulatory do obliczania opłacalności.
Ja mam u siebie system landirenzo. Niektórzy będą z tym na pewno polemizować i się nie zgadzać. Jedni uczą się od drugich. Najpierw to Polacy uczyli się od Włochów, teraz faktycznie jakość się zrównała. Jednak w dalszym ciągu to przede wszystkim włoskie instalacje są montowane w nowych fabrycznie autach. A tak naprawdę teraz najważniejszy jest wybór dobrego instalatora, ja swoją instalację wykonałem w warsztacie landirenzo na Łopuszańskiej.