Siemka . Seba jestem Więc co mogę o sobie powiedzieć , lubię autka , piłkę nożną i dobrą muzykę z każdego gatunku. Nie jestem wirtuozem jeśli chodzi o mechanikę pojazdową ale o autko potrafię zadbać . Przymierzam się do AR GT w deaslu po powrocie zza granicy . Wcześniej jeździłem audi a4 b5 z 1997 roku w 1.9tdi i na prawdę byłem bardzo zadowolony . . Co do decyzji o AR GT auto nie tylko uwodzi wyglądem i osiągami ale i sama marka zainteresowała mnie już kilka lat temu . Dużo czytałem i się nasłuchałem od ludzi którzy rzadko lubią dbać o autko że AR to autka bardzo awaryjne . Ja wychodzę z tego że jak dbasz tak masz . No ale i tak padło na Audi tańsze mimio że starsze a komfort wysoki . AR GT uwiodła mnie przede wszystkim wnętrzem jest piękne. Dla wszystkich którzy patrzą na mój wiek .... Nie jestem młodym piratem drogowym który chce być najszybszy i katuje auto ,3 lata bezszkodowej jazdy a Audi mimio na swój wiek zero rdzy , ubytków ,wszystkie podzespoły sprawne bo kasy mi nie było żal na oryginalne części .

Pozdrawiam i mam nadzieję na pomoc w każdej sferze jeśli nie znajdę wątku .