I ja!
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Każdy fan motoryzacji powinien mieć w życiu porządne auto "made in Italy". Jeśli nie stać nas np. na Ferrari czy Lamborghini, a Maserati nieco mocniej by nas przycisnęło finansowo - to na szczęście jest jeszcze jedna marka, która ratuje sytuację. To oczywiście Alfa Romeo.
Żaden poprawny do bólu niemiecki czy japoński samochód nie odda tego czegoś, co włosi. Kropka.
jest jeszcze inna godna włoska marka , FIAT , polecam , przerzuciłem się z alf (a przerobiłem 3 ) i nie wracam ;
BTW reklama z tym automatycznym autem mistrzostwo , w końcu włosi zrobili śmieszną reklamę z jajem jak niemcy robia , a nie tylko jakieś romantyczne wyniosłe głupoty , niby emocje i inne bzdety
this is my truth tell me yours
"Polityka została wymyślona po to, aby kłamstwo brzmiało jak prawda." G.Orwell
http://www.youtube.com/watch?v=liSxjtd16xQ - bastard
Ja właśnie odwrotnie. Nie dlatego, że Fiat be, ale przestał w którymś momencie oferować mi to na co miałem ochotę. Ostatnim Fiatem to było Grande Punto Sport 1.9 mJTD. Jak na 2006 i na cenę którą trzeba było za niego dać był świetnie wyposażony: ESP, ASR, Hillholder, Bluetooth sterowany z kierownicy. I ładnie się trzymał na zakrętach. Ale w 2011 zachciało mi się automatu... i teraz Cuore Sportivo bardzo mi pasujeTeraz jedynym Fiatem którym mogę być zainteresowany to te z plakietką Skorpiona (uwielbiam).
Btw, reklama mistrz!
Ta reklama to Giulii przecież, a nie Stelvio.
Swoją drogą nieraz tu przywoływana i faktycznie świetna. Z tym że... nieco konfudować może fakt, że FCA współpracuje przy tworzeniu tych wyśmiewanych nie-dla-drivera samochodów, z Google, ba już coś tam na próby wyjeżdżało.
Ot, dla każdego coś miłego - tak proszę pana, nie ma jak prawdziwy motor benzynowy, nasze produkty to prawdziwa motoryzacja, z zapachem!. Aha, myśli pan o hybrydzie, no oczywiście, świetny wybór, to przyszłość i też nad tym pracujemy, ma niutony od zera przecież, nie to co benzyna.
![]()
a`propos "to właśnie dlatego kupiłem Stelvio"
https://youtu.be/-PcPnMvp9j4?t=23m40s