Witam nie wiem czy w dobrym mniejscu post ale mam problem ze znalezieniem przedniego zderzaka czy może ma ktoś namiary na takie cudo bo nie mogę nigdzie znaleść i auto stoi pozdrawiam![]()
Witam nie wiem czy w dobrym mniejscu post ale mam problem ze znalezieniem przedniego zderzaka czy może ma ktoś namiary na takie cudo bo nie mogę nigdzie znaleść i auto stoi pozdrawiam![]()
Z tym będzie problem :/ Do Crossa pasuje tylko oryginał więc albo ASO albo może ludzie z autosklepu coś poradzą. Nie sądzę by ktoś inny miał coś takiego na zbyciu.
Popytaj na allegro.
Widziałem kilka crossów na rozbiórki, gdzie oferowane są z nich różne elementy.
Dzięki panowie za odpowiedz ale tak jak mówisz obdzwonilem ludzi co maja alfy na czesci a zderzaka niestety nie żebym mniał na przymniarke zwykły zderzak jak by to w mniare pasowało to bym tak pojezdził dopuki by cos sie nie trafiło ale niestety w mojej okolicy nic niema a zamawiac w ciemno to niebardzo
dziekować dzwonilem niema haha
nie moge przetlumaczyc tej strony moze by byl ale nigdy nie kupowalem tak i niewiem jak to ogarnac i jak tu sie goscia zapytac o dostepnosc
Ostatnio edytowane przez krzynio2666 ; 29-03-2018 o 19:48
Co do zderzaka do Crosswagona, to na 99% pozostaje ASO, wiem coś o tym bo sam szukałem i zakonczyło sie zakupem za ponad 2tys PLN z ASOMam stary zderzak od Crossa połamamny z prawej strony, to moze zrobisz z dwóch jednego
![]()
A ż kad jesteś masz jakieś foto będę wdzięczny