Cześć, wreszcie przyszła moja pora na zmianę samochodu, a że nie chcę auta z grupy VAG to padło na Alfę (z początku miała być 159, ale to inna historia).
Przechodząc do sedna, biję się z myślami czy warto dopłacać do Q2, chociaż przypuszczam że w tym konkretnym modelu otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-gt-qv-q2-szpera-klima-alu-18-skora-bose-mp3-170km-ID6zrOFz.html#e38bfc0ab4 to cena jest bardziej uwarunkowana rocznikiem, 20tys. pln za 8letnie auto wydaje się normalną ceną. Najchętniej to bym pojechał i ją wziął bo taki ze mnie typ człowieka że nie specjalnie lubię chodzić oglądać, porównywać itp. Dlatego chciałbym czyjejś opinii, może ktoś był, oglądał i powie czy ma jakieś mankamenty, bo specjalnie w samochodach "nie siedzę" i możliwie że coś mi umknie. Ten sam sprzedawca ma jeszcze jedną GT otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-gt-klima-alu-skora-bose-ID6zuDsU.html#e38bfc0ab4 ,ale szczerze mówiąc wolał bym coś od 2008 rocznika w górę.
Z góry przepraszam za cyrki z linkami, ale nie mam wyrobionej ilości postów do normalnego ich umieszczania![]()