Witam. W którym miejscu jest zamontowany czujnik ciśnienia klimatyzacji w silniku 2.4 10v ?
Witam. W którym miejscu jest zamontowany czujnik ciśnienia klimatyzacji w silniku 2.4 10v ?
Widzę że nikt nie znał odpowiedzi, ale już sam bo zlokalizowalem. Teraz pytanie. Czy do wymiany potrzeba ściągać czynnik ?
Czujnik nie znajduje się na osuszaczu. Muszę zadzwonić do gościa od klimy. Spotkałem się z opiniami że czynnik nie ucieknie. Chyba że ktoś wymieniał i jest pewien jak będzie.
Bezpośrednio na przewodzie.
acha czyli skoro wiesz to po co pytasz? nie mam pytan...
PS
drugie zdjecie numer 24... no comment...
Pytałem bo nie wiedziałem. Zanim ktoś mi dał odpowiedź sam znalazłem czego nie rozumiesz? Nie ważne. Interesuje mnie tylko czy ktoś to wykręcał sam ?
- - - Updated - - -
Dzwoniłem do serwisu z Klima. Jest zaworek można śmiało samemu wymienić.
Ps. przemo832 jeżeli na jakiś temat nie masz wiedzy tylko popierasz się na jakiś uslyszanych teoriach - Nie wypowiadaj się![]()
Ostatnio edytowane przez rmluk ; 16-07-2018 o 09:15
to sorry bo epear podaje ze prostaty sa w dwoch miejscach na osuszaczu i na przewodzie, przecie dalem Ci nawet obrazki ktorych sam nie malowalemna wezu jest zawor ktory pewnie Ci sie wykreci razem z presostatem, na osuszaczu nie ma zaworka... skad moglem wiedziec o ktory presostat Ci chodzi, massakra co za ludzie chcesz pomoc to cie jeszcze zjebia...
Ostatnio edytowane przez przemo832 ; 16-07-2018 o 11:05