Kto ma? Jest sens to zakładać?
Proszę o opinie jak działa
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Kto ma? Jest sens to zakładać?
Proszę o opinie jak działa
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
W razie czego mogę wkleić skan ulotki, tam są opisane funkcjonalności
Dzwoniłem na infolinię z pytaniem o koszty, sam montaż tego cuda to ok. 1600zł (w tym abonament na rok). Wysokość kolejnych abonamentów jest zmienna, chyba 60-100 euro. Przepraszam za brak precyzji, ale dzwoniłem z głośnego warsztatu w ASO nudząc się w czasie przeglądu![]()
Ostatnio edytowane przez michal35 ; 17-09-2018 o 07:31
To wklejaj, sam się zastanaiwam bo dostałem ofertę![]()
do każdego auta to można dołożyć ?
Chyba tak (W sensie gulia I Stelvio przynajmniej tak wynika z opisu na stronie) w sumie ciekawa opcja. https://www.alfaromeo.pl/mopar/alfaconnect
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Nie do każdego. Sprawdzają po VIN.
funkcje średnio przydatne, a płacić trzeba niemało na początku a potem co rok. niewspółmierna oferta do kosztu IMHO.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Jeszcze jak by to informowało o korku/wypadku to jeszcze by było atrapą do navi online.
[MENTION=76254]Firste[/MENTION] - ja ponieważ jeżdżę do Włoch i Niemiec jestem zadowolony z nawigacji ale tam działa TMC. Zupełnie nie rozumiem w czym jest problem aby to funkcjonowało w Polsce.