Hej, kilka pytań na etapie konfiguracji:
1/ Czy AlfaTM Dynamic Suspension FSD jest elementem AlfaTM Active Suspension? Czy waszym zdaniem warto dopłacać do tych systemów ? Czy ich wpływ na zachowanie auta jest odczuwalny ?
2/ W pakiecie "Performance PLUS AT" jest jeszcze dodatkowo blokada tylnego dyferencjału i również zastanawiam się jaki wpływ na użytkowanie ma blokada w tym aucie ?
3/ Czy wyświetlacz 7" pomiędzy zegarami wyświetla np. mapę z podłączonego telefonu czy tylko komunikaty/kierunek skrętu ?
4/ I jeszcze pytanko o fotele z 6-stopniową regulacją czy mają pamięć ustawień dla kierowcy ? (wiem, że z 8-stopniową mają)
Generalnie zastanawiam się nad dodaniem w konfiguracji osobno: łopatek/manetek oraz Alfa Dynamic Suspension FSD, chyba, że warto skusić się na pełne aktywne zawieszenie oraz jeszcze blokadę ?
Dziwi mnie opcja "57J Szyba z filtrem przeciwsłonecznym" w pakiecie „Convenience Plus”, właściwie jedyna opcja, która mnie w tym pakiecie interesuje. Przecież każda szyba działa jak filtr ochronny, stąd czym ta konkretna opcja miałaby się wyróżniać ???
Dzięki z góry za podpowiedzi![]()