Witam
Czy ktoś z drogich forumowiczów posiada schemat do lampki w podsufitce, tej nad kierowcą. Chce na stałe podpiąć wideorejestrator.
Muszę znać lokalizację trzech kabelków:
1) zasilanie
2) masa
3) sygnał/ zapłon
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Witam
Czy ktoś z drogich forumowiczów posiada schemat do lampki w podsufitce, tej nad kierowcą. Chce na stałe podpiąć wideorejestrator.
Muszę znać lokalizację trzech kabelków:
1) zasilanie
2) masa
3) sygnał/ zapłon
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Bierzesz miernik w rękę i sprawa jasna;-)
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Dziękuję za radęMimo to jeżeli ktoś posiada taki schemat to uprzejmie proszę o udostępnienie.
sciagnij sobie ISO elearn do 159, tam masz schematy/wtyczki itp. wygoogluj uwzgledniajac wyniki tylko ze stron forum site:forum.alfaholicy.org/159...blabla eLearn
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Tak czy siak zalecam później miernikiem sprawdzić czy faktycznie to są te przewody które pytasz bo może być różnie. Swoją drogą sam dokladalem lusterko elektrofotochromatyczne nie oryginalne od tego auta i bez problemu znalazłem miernikiem (przy lampce lub wiązce od dodatkowych opcji) zasilanie po stacyjce, masę.
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka