Witam forumowiczów, do sprzedania części z AR 147 1.6 120 KM:
- wałek rozrządu ssący stan idealny + ponumerowane dla każdej krzywki popychacze (popychacze używane bez mojej gwarancji ale jest szansa że są ok, silnik nie był po rozrządzie, przy oględzinach nie wykazywały luzów ale nie ma możliwości żeby je sprawdzić- wyczyszczone w myjce ultradźwiękowej) - cena z wariatorem 240zl ;
- wałek rozrządu wydechowy stan idealny + ponumerowane dla każdej krzywki popychacze (popychacze używane bez mojej gwarancji informacja jw. dla wałka ssącego - używane wyczyszczone w myjce ultradźwiękowej) - 190 zł;
- głowica po portingu + spasowany kolektor dolotowy, wydechowy (w komplecie stare zawory, sprężyny itp), obróbce kanałów dolotowych itp - więcej info na priv (do wymiany prowadnice, zawory, do oszlifowania), spędziłem przy niej mnóstwo czasu - prawdopodobnie pasuje do silników 1.8 i 2.0 TS, cena symboliczna 120 zł;
-katalizator dwudrożny z sondami lambda (sondy lambda w stanie nieznanym) - 220 zł;
-miska olejowa - bez pęknięć, gwint śruby ok, inna śruba wylewu oleju - 180 zł
-osprzęt silnika, wiązki itp. (priv).
Części miały latać w mojej beli ale mała zmiana planów bo jednak remontuję i zostaję przy silniku 105 KM, więcej zdjęć mogę przesłać na priv.
![]()