Witam czy ktoś wie gdzie mogę kupić uszczelkę gumową do anteny dla Brery. Wiem że ta od 159 na 100% nie pasuje a przekopałem już różne sklepy i nie znalazłem nic :/
Witam czy ktoś wie gdzie mogę kupić uszczelkę gumową do anteny dla Brery. Wiem że ta od 159 na 100% nie pasuje a przekopałem już różne sklepy i nie znalazłem nic :/
Ponawiam wątek. Po 15 latach uszczelka jest w dramatycznym stanie i popękana z obu stron. Chciałbym ją wymienić ale nigdzie nie mogłem jej znaleźć a jest tylko cały zestaw w aso kable antena i uszczelka. Antena jest od radia z nawigacją. Czy są jakieś uniwersalne pasujące uszczelki albo ktoś się orientuje czy od innego auta pasuje?
![]()
Szukałem w zeszłym roku do 159 i jedyną opcją było kupić używkę(cała antenę)w dobrym stanie, podejrzewam że z Brera będzie podobnie, może uda się zaadoptować jakąś płetwę, przy normalnym radiu się da, nie wiem jak z navi, może ktoś od car audio by coś takiego ogarnął. Ostatecznie czarny sylikon dekarski, ktoś kto robi nim na codzień, uszczelni tak, że nie będzie nawet widać.