pytanie nr.
1. czy sa zestawy naprawcze lub jaka inna mozliwosc??
2. jak wyjac maglownice czy musze wyciagac lub opuszczac silnik??
3. jaka jeszcze inna opcja czego zapomniałem lub jakies porady??
dodam ze pilne bo moje p4 nie bedzie mogło smigac
pytanie nr.
1. czy sa zestawy naprawcze lub jaka inna mozliwosc??
2. jak wyjac maglownice czy musze wyciagac lub opuszczac silnik??
3. jaka jeszcze inna opcja czego zapomniałem lub jakies porady??
dodam ze pilne bo moje p4 nie bedzie mogło smigac
czy mozna dostac zestaw naprawczy do maglownicy i moze ktos wie w jakiej cenie
można dostać zestaw naprawczy , podkładki,oringi, mega paczkaNapisał Strzala_1
Występują tylko w oryginale, ostatnia cena zestawu jaka miałem na sklepie to 250 zł
zestaw ten powninenem dostac w serwisie alfa romeo co nie?? bo obdzwonilem firmy regenerujace maglownice to spiewaja grubo ponad 500 za regeneracje a to mi nie lezy poniewaz musze jeszcze zrobic pare rzeczy w alfce zeby bylo cacyNapisał phantom71
podaj mi na PW nr nadwozia Alfy, jutro sprawdzę dostępność i aktualną cenę zestawu.
słuchaj moge ci podac numer z maglownicy bo mam ja w domu a samochod stoi na wiosce u moich dziadków i tam sa dokumenty wszystkie wiec musiał bym jechac 20km na wioske zeby ci je podac :/
A mówiłeś że to od Alfy ? Spróbuj nie mówić że to AR myśle że będzie taniej. Mechanicy więcej sobie liczą za takie auta. Założe się że taka robota przy Fiacie czy Golfie zamknęła by sie w 300-400złNapisał Strzala_1
A tak przu okazji, jest gdzieś możliwość regulacji luzu na maglu ?
znalazłem firme która mi to zrobiła i nie az tak drogo i juz dzis złozyłem alfke zostało pare drobiazgów ( abs nie działa i syf w zbiorniku) a co regulacji luzu to nie jestem pewny ale chyba jest takie cos![]()
PoprawkaNapisał phantom71
aktualna cena zestawu to uwaga !!!!!! 358 zł
phantom71 a czy ten zestaw jest do wersji S bo ja mam taką w AR164